RTT

 

RTT oz. Rapid Transformational Therapy (v direktem prevodu »hitra transformacijska terapija«), je terapija, ki črpa iz načel hipnoterapije, nevrolingvističnega programiranja (NLP), kognitivno vedenjske terapije (CBT), psihoterapije in nevroznanosti. Ustanoviteljica metode je mednarodno priznana terapevtka Marisa Peer, dobitnica številnih nagrad in priznanj, ki je svoje neprecenljivo znanje in 30-letne izkušnje združila in zasnovala metodo, ki odklene naš potencial in spreminja našo bit.

Beseda hipnoza večino najprej spomni na odrske predstave, kjer hipnotizer na oder povabi prostovoljce, ti pa v stanju hipnoze, naredijo vse po njegovih navodilih. To je le eden, ne pa tudi edini način uporabe stanja hipnoze našega uma.

Hipnoza je naravno stanje uma, stanje ko naš um postane sproščen, odklenjen, navdušen in dojemljiv.

Prav gotovo ste se kdaj pripeljali domov in se dela prevožene ali prehojene poti niste spomnili. Misli so vam preprosto odtavale drugam. Ste kdaj pili kavo v svoji najljubši kavarni in bili tako zatopljeni v svoje misli, da niste niti opazili, da za sosednjo mizo že nekaj časa sedi tih gospod s klobukom?

Bili ste v stanju hipnoze. In prav slednja je glavno orodje RTT terapije.

RTT s pomočjo hipnoze odklene naše potenciale. Pospravi nered v nas samih. Je metoda, s katero se poglobimo vase, v sebi najdemo razloge za težave, ki nas pestijo, najdemo odgovore na vprašanja, ki se nam porajajo, jih razrešimo in ozdravimo. S pomočjo hipnoze se podamo v naš podzavestni um, kjer kot bralci in opazovalci naše podzavesti najdemo vzroke za ukoreninjene vzorce mišljenja, navad in dejanj, ki nas hromijo in ovirajo, jih popravimo, spremenimo in vgradimo nove načine mišljenja in nove navade.

In kako je RTT terapija pomagala meni? Pospravila sem nered v sebi. Hrup sem zamenjala s prijetno tišino v kateri lahko prisluhnem sebi. Dovolim si biti drugačna. Ljubim se in sprejemam tako kot sem. Cenim in ljubim življenje. Izboljšala se mi je koncentracija. Sem produktivnejša. Izboljšali so se mi odnosi z ljudmi. Čutim sebe in svojo bit. Odvrgla sem bremena, ki sem jih dolgo nosila s seboj. Počutim se lahko, lahkotno. Verjamem vase. In občutek je čudovit.

Si spremembe želiš tudi ti? Si želiš izboljšati nastopanje v javnosti, pridobiti na samozavesti, izboljšati koncentracijo in spomin, izboljšati odnose s partnerjem, družino, sodelavci, izboljšati prehranjevalne navade in pridobiti svojo idealno težo, se otresti nezdravih navad in razvad, vzljubiti sebe, zaupati in verjeti vase, biti uspešnejši v poslu in v osebnem življenju,…? Potem je RTT pravi naslov zate. Je hitra, ne terja številnih terapevtskih srečanj in je preprosto učinkovita.

Tvoj um je genialen. Zato zbudi in odkleni potencial, ki ga nosiš v sebi.

Verjamem vate. Verjemi vase.

Tjaša

 

https://vimeo.com/670217387